Wennberg

Kaikki blogit puheenaiheesta Maabrändit

Suomi – maailman tylsimmin ajatteleva maa

Suomi on maailman ykkönen tylsyydessä. Muuta en voi enää ajatella sen jälkeen, kun törmäsin netissä listaan "12 yllättävintä asiaa missä Suomi on maailman paras" (12 Surprising Things In Which Finland Is The Best In The World). Listan 12 asiasta suurin osa liittyi suomalaiseen kiltteyteen kuten vakaimpaan poliittiseen järjestelmään, maidonjuontiin, kahvinjuontiin, saunomiseen ja kirjojen lainaamiseen.

Suomi Euroopan kuudenneksi halutuin maa turvapaikanhakijoiden keskuudessa

VIime viikolla esitin blogikirjoituksessani, että turvapaikanhakijoiden aalto olisi voitu ennakoida Google-hakuja analysoimalla. Sain kirjoituksen seurauksena runsaasti yhteydeottoja. Yksi useimmin esitetyistä kysymyksistä oli eroavatko Suomea koskevat Google-haut muista Euroopan maista ja kuinka suurta kiinnostus Suomea kohtaan on ollut verrrattuna muihin Euroopan maihin.

Brändiepäonnistumisia: Itella ja Venäjä

Kun Posti vaihtoi nimekseen ”Itella”, kysyin blogikirjoituksessani, miksi posti ei voi olla Posti. I-alkuiset sanat luetaan helposti l-alkuisiksi, ja sana assosioituu omistamista merkitsevään murteelliseen sanaan ”itellä”.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä