*

Wennberg

Kaikki blogit puheenaiheesta Sopeutumiseläke

Suvi Lindén, sopeutumiseläkeläinen

Sopeutumiseläkettä kansanedustajatoimiensa jälkeen nostava Suvi Lindén on kertonut, ettei ole näillä näkymin palaamassa työmarkkinoille.  Hän toteaa, että hänelle sopivia töitä on Helsingissä ja hän asuu Oulussa. Suvi Lindén toimi Kokoomuksen kansanedustajana vuosina 1995-2011. Sinä aikana hän toimi kahteen otteeseen ministerinä. Hänen saamansa sopeutumiseläke on 5000-6000€ kuukaudessa, jota hän voi nostaa vuoteen 2027 saakka, kunnes täyttää 65 vuotta.

Lex Lipponen on säädettävä pikavauhtia voimaan!

Kyseessä on jo niin härski ja häikäilemätön hyväksikäyttötapaus jonka kohteeksi ovat veronmaksajat joutuneet, mikä edellyttää poikkeustoimia jotta kansanedustajien tukijärjestelmässä oleva porsaanreikä saataisiin Päivi Lipposelta tukittua.

Tämänkaltaisissa väärinkäyttötapauksissa lakia on pikaisesti korjattava siten, että Lipponen menettää sopeutumiseläkkeensä, koska hänellä on työpaikka. Hänen tapauksessa työpaikkoja on kaksi joissa hän työskentelee.

Kokoomuslaiset sosiaalipummit hämmentävät kansaa

Ilta-Sanomat kirjoitti viime toukokuussa eduskunnasta pudonneesta kokoomuksen Suvi Lindénistä, 54, joka päätti jäädä poliittisen uransa jälkeen kotiin makoilemaan. Eduskunnasta pudonneen ja työttömäksi jääneen Lindénin kerrottiin saavan noin 5 000 euron sopeutumiseläkettä. Lindén tosin kehaisi haastattelussa, että hänelle oli kyllä tarjottu houkuttelevia töitä ihan ulkomailta asti, mutta kotijoukkojen vuoksi hän oli joutunut kieltäytymään työtarjouksista. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä