Wennberg

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomen Sisu

Äärioikeiston kesäleiri - siis ampumaharjoitus.

Kun näin eilen Rotvallin julkaisemana tästä "kesäleiristä" juttua, meinasi kahvit mennä väärään kurkkuun. Annetaanko tällaisten janttereiden pitää kulkueita?

 

Sisu jatkaa hajuttomana ja mauttomana. Eläköön selkärangattomuus.

Viikonloppuna järjestettiin "ääri"oikeistojärjestö Suomen Sisun suurkäräjät jossa järjestölle valittiin puheenjohtaja ja hallitus.

Puheenjohtajana jatkaa Olli Immonen jonka suurin poliittinen teko on ollut kirjottelu facebookkiin yön pimeinä hetkinä ilmeisen humalassa. Kirjoittelusta johtuen hän joutui hetkeksi valtakunnan tuhmaksi pojaksi johon perussuomalainen puolue reagoi voimakkaasti koska julkinen ja kulissien takainen ohjeistus.

Itsekeskeinen monologi jatkuu - peli on vihellettävä poikki

Jälleen keskustellaan aiheellisesti rasismista ja kyvyttömyydestä hallita vihan tunteita. Sosiaalinen media ylläpitää vastakkainasettelua ja huutaa pahaa oloaan.

Hienoa, että keskustelu rasismista,  vihapuheesta ja poliitikkojen yhteyksistä äärijärjestöihin on avannut yhä useamman silmät ja poliisijohtajakin perää jämäkämpää valvontaa ja puuttumista törsäpuheeseen. Poliitikotkin rohkenevat jo osallistua rasismin vastaiseen mielenosoitukseen. Pääministeri ei hyväksy poliitikkojen yhteyksiä äärijärjestöihin.

Kansalaispuolue ja asiantuntijajäsenyys

Yleensä en kirjoita minkään puolueen puolesta kirjoituksissani, mutta nyt teen poikkeuksen. Tällä kirjoituksella selvennän omaa tilannettani kummallekin kansalaiselle, joita nyt poliittinen harrasteluni ylipäätään kiinnostaa.


Mitä se poika nyt oikein seilaa?

 

Suomen Sisu ja lehdistön vapaus

"– Miksi epäislamilainen pakanatoimittaja saa syyllistyä vihapuheeseen, kiihottamiseen islamin uskoa vastaan ja poliittiseen rasismiin? Miksi tällaisista aiheista vaietaan? Olisiko korkea aika aloittaa lehdistön puhdistukset?"

Oho hupsis. Eihän siinä niin lukenutkaan. Luulin olevani Erdoganin Turkissa. Tai Unkarissa, jossa lehdistön vapaus on heikentynyt kansallismielisen FIdez-puolueen ollessa valtapuolueena.

Natseista, polttopulloista ja kommunisteista

Nettikeskusteluissa menee usein puurot ja vellit sekaisin, mutta sama näyttää nykyään pätevän myös ihan journalistisestikin toimitettuun aineistoon.  Oma asenne vaikuttaa.  

Millähän logiikalla jotkut toimittajat tai niin sanottu suvaisevaisto leimaa ihmisiä äärioikeistolaisiksi, fasisteiksi tai natseiksi?

Pieni visakysymys: Kuka tätä vaatii?

Tunnettu suomalainen esitti muutama viikko sitten näkemyksenään tämän:

"Suomen Sisun ja Vastarintaliikkeen on perustettava aseelliset taistelujärjestöt, jotka lähettävät vapaaehtoisia Syyrian tueksi ISIS-terrorismin vastaiseen taisteluun."

Kuka on kyseessä? Veikkauksia?

Hentoja kaikuja pienpuoluekentältä

Pienpuolueiden tantereella on taas värinää vireillä. Tässä palvelussa kirjoittava, perussuomalaisten pitkän linjan toimija, toteaa Suomen Sisun aloittaneen järjestäytymisen puolueeksi. Väite on siitä poikkeuksellinen, että aiemmin Sisu on ilmoittanut olevansa puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Immosen yllätys olikin uhkailutilaisuus

 

 

Olli Immosen "julkitulo" osoittautui varsinaiseksi farssiksi monesta syystä. Tässä vain pari niistä:

 

Oliko kyse Immosesta vai perussuomalaisten  mamupolitiikan mainospuffista?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä